Bent u op zoek naar een school waar niet alleen oog is voor de cognitieve vakken maar ook voor de algemene ontwikkeling van uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Voor het lopende schooljaar inschrijven?

Bij interesse in onze school, gelieve via e-mail contact op te nemen: middelbaar@steinerschoolbrugge.be Wij nemen dan contact met u op om een ontmoeting vast te leggen. 

U kunt hieronder het schoolreglement nalezen waarin heel wat informatie over onze school staat. Een deel van onze klassen is volzet en voor enkele is er ook een wachtlijst. Na contact op te nemen met ons kunnen wij u meedelen wat de procedure is voor de klas waarin u geïnteresseerd bent.
 
  1. KLASSEN 8-11 (2A – 5 ASO)

Voor deze klassen is de startdatum van de inschrijvingen voor het volgend schooljaar telkens de tweede werkdag na de paasvakantie. Dit jaar is dat dus op dinsdag 16 april

Deze inschrijvingen zullen via ons eigen aanmeldsysteem werken.

Op 16 april om 10u00 starten de digitale inschrijvingen voor klassen 8 t.e.m. 11 (dat is tweede tot en met vijfde middelbaar) via deze link: inschrijvingen klas 8-9-10-11.

Deze link is nu nog niet actief.
Hou alvast volgende gegevens bij de hand:

-> Naam kind

-> Rijksregisternummer kind

-> Naam ouder/voogd

-> Emailadres ouder/voogd

-> Telefoonnummer ouder/voogd

-> Inschrijving voor klas:

8 (2e middelbaar, 2A)

9 (3e middelbaar)

10 (4e middelbaar)

11 (5e middelbaar)

Let op! Deze link is NIET geldig voor klas 7 (1A). Het moment van aanmelden, wordt gehanteerd om de volgorde van inschrijving te bepalen. Indien nodig wordt er een wachtlijst aangelegd. Tot 11 oktober 2024 wordt deze wachtlijst gehanteerd indien er plaatsen vrijkomen.