Bent u op zoek naar een school waar niet alleen oog is voor de cognitieve vakken maar ook voor de algemene ontwikkeling van uw kind? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Inschrijven voor 1A, klas 7 voor schooljaar 2024-’25
Voor 1A werken we samen met alle andere Brugse scholen met het algemeen aanmeldingssysteem. Vanaf 25 maart 10u tot 19 april 20u 2024 meld je je aan via https://bruggeso.aanmelden.vlaanderen/  en geef je drie voorkeuren door met op nummer 1 de school van je eerste keuze.

    1. Heb je geen toegang tot een computer of Smartphone? De lokale bibliotheek stelt meestal enkele computers ter beschikking.
    2. Ervaar je problemen met het aanmeldingsproces? Contacteer gerust het secretariaat van onze school en vraag naar Anke Prinsie.
    3. Welke informatie wordt gevraagd? Zorg zeker dat je de identiteitskaart van de leerling bij de hand hebt.

Het systeem selecteert na aanmelding wie waar terechtkomt. Er wordt enkel voorrang gegeven aan broers of zussen die reeds op onze middelbare school ingeschreven zijn en aan kinderen van personeel van onze middelbare school. Heb je vragen rond deze voorrangsregels?  Klik dan hier. Je eerste keuze wordt zoveel mogelijk gerespecteerd.

Begin mei en ten laatste 13 mei 2024 ontvang je via het mailadres dat je doorgaf bericht van waar je mag inschrijven. Zorg dus dat dit mailadres klopt. Is dit niet je eerste keuze, kan je je alsnog op een wachtlijst laten zetten bij je eerste keuze maar schrijf je je best al in op de school waar je geselecteerd werd.

Je maakt een afspraak met deze school om tussen 14 mei en 10 juni 2024 langs te gaan om over te gaan tot inschrijven. Doe je dit niet dan vervalt je plaats en kom je mogelijks op een wachtlijst te staan indien je alsnog wil inschrijven. Dit kan dan pas bij de start van de vrije inschrijvingen vanaf 14 mei 2024 om 10u.

Tijdens de aanmeldingsperiode is het tijdstip van geen belang. Bij de vrije inschrijvingen wel, dan bepaalt het tijdstip je plaats op de wachtlijst.

Inschrijven voor 2A of hoger voor schooljaar 2024-’25
Voor alle klassen van 8 (2A) tot en met 12 (6e middelbaar) werken we met een eigen online systeem. Voor deze klassen is de startdatum van de inschrijvingen voor het volgend schooljaar telkens de tweede werkdag na de paasvakantie. Dit jaar is dat dus op dinsdag 16 april 2024 vanaf 10u. Inschrijvingslink klas 8-9-10-11. De link zal pas actief zijn vanaf 16 april om 10u.